Persoonlijk advies    Ontstaan uit jarenlange ervaring    Goede prijs/ kwaliteit                                                                       Klusadvies     Galerij

Een PVC vloer is een onderhoudsvriendelijke vloer die vrijwel in elke ruimte gelegd kan worden, een goede geluidsbestendigheid heeft en in combinatie met vloerverwarming prima gebruikt kan worden. Tevens is geen enkel design tegenwoordig ondenkbaar en is het zelfs mogelijk om met PVC ook visgraat te leggen.

Onze PVC collectie heeft een ruim aanbod in kleurkeuzes. U kunt kiezen voor lichte houttinten die mooi staan in een Scandinavisch interieur, of ga voor een betonlook PVC vloer die je interieur een industriële touch kan geven.


Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het installeren van deze vloeren, kunnen wij u het beste advies op maat geven.

Bent u geinteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!


De PVC stroken zijn er in 3 verschillende modellen:

  • Plank
  • Tegels
  • Visgraat

Op deze pagina geven wij een globaal overzicht van ons assortiment. Tevens is het ook mogelijk om een "visualizer" te gebruiken. Met deze tool is het mogelijk om precies te zien hoe een vloer er uit komt te zien.