Persoonlijk advies Ontstaan uit jarenlange ervaring Goede prijs/ kwaliteit Klusadvies Galerij

Onze stalen deuren zijn intern ontwikkeld, en worden ook door ons zelf geproduceerd.

Hierdoor zijn er eindeloze mogelijkheden, en bieden wij advies op maat aan. Zo kunt u kiezen uit een taatsdeur, scharnierdeur of een schuifdeur. Ook kunt u kiezen welke bouten worden toegepast, kunt u zelf een kleur uitkiezen voor het omslag en het glas, met of zonder deurkozijn, welke deurgreep u wilt hebben en worden deze deuren op maat gemaakt. Ten slotte is het ook mogelijk om zelf een patroon te maken, die wij dan persoonlijk voor u maken. Kortom, alles is mogelijk!

Taatsdeur
Bij een taatsdeur bevinden de scharnierpunten zich zowel in de vloer als in het plafond. Dit maakt het mogelijk de vloer en het plafond tussen twee ruimtes door te laten lopen. Om dit te realiseren, bouwen wij een mechanisme in de vloer of deur. De scharnierpunten bevinden zich niet helemaal aan het uiteinde, maar op ongeveer een vijfde van de deur. Hierdoor opent de deur naar twee kanten tot negentig graden. Een taatsdeur valt niet in een kozijn, waardoor er altijd een minimale ruimte overblijft. De kans dat je kinderen hun vingertjes tussen de deur krijgen is zeer klein.

Scharnierdeur
Een scharnierdeur opent naar één kant. Deze deur sluit naadloos af in een kozijn of, in geval van dubbele deuren, met de andere deur. Niet alleen goed voor isolatie en tegen geluid, je kunt de deur ook voorzien van een slot. We lassen de scharnieren van de deur aan een nieuw kozijn, passend bij de stijl van je deur. Aan het kozijn bevestigen we vervolgens een sluitstrip waar de deuren tegen sluiten. Hier verwerken we handige magneten in, zodat de deuren goed sluiten. Niet alleen een praktische, maar ook nog eens een heel stijlvolle oplossing!

Uniek ontwerp
De meeste stalen deuren bestaan uit een glasplaat, waar een paar metalen latten op zijn gelast. Onze stalen deuren bestaan niet uit 1 glasplaat, maar uit meerdere kleine glasplaten, die worden geplaatst in een koker. Mocht een van deze glasplaten breken, dan is deze eenvoudig te vervangen. Tevens maken wij ook gebruik van gelaagd glas, wat niet uiteen spat bij een breuk, maar bij elkaar blijft. Door het gebruik van dit systeem, voelen onze deuren echt aan als een stalen deur, en niet als een lichte aluminium deur.

Bovendien bieden wij ook montage van de deur(en) aan, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van de stalen design deuren.

Houdt u wel rekening met minimaal 8 weken levertijd, voordat u de unieke stalen deur in huis heeft.Bent u geïnteresseerd in een stalen deur van hoogwaardige kwaliteit, die u volledig zelf samenstelt?
Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.