» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Betalen

VakantiehuisRenovatie biedt jou onderstaande betaalmogelijkheden bij bezorgingen. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten persoonlijk in Hulst af te halen en te betalen (contant en/of pinnen).

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Met internetbankieren kun je direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen (contant of pin bij aflevering/afhaal)
Het is mogelijk om jouw bestelling bij aflevering/afhaal contant of met PIN te betalen.
Let hierbij op dat bij contante betaling het totaalbedrag gepast betaald wordt, wij hebben geen wisselgeld ter beschikking en dat bij pinbetaling de bestedingslimiet van jouw pinpas toereikend is. Deze is gemakkelijk eenmalig te verhogen door telefonisch contact met jouw bank.

Overboeking
Je maakt het aankoopbedrag over op onze rekening. Bij deze optie krijg je na het bevestigen van jouw order een email met daarin het bedrag en onze gegevens. Nadat de overboeking bij ons bevestigd is zullen de producten worden uitgeleverd.

Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is de onbetwistbare Belgische marktleider op gebied van elektronische kaartbetalingen.


Veilig betalen


Volg ons ook op: