Heeft u iets besteld of heeft u vragen? Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!


» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring         » Reacties van klanten

Betalen

VakantiehuisRenovatie biedt u onderstaande betaalmogelijkheden bij bezorgingen. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten persoonlijk in Hulst af te halen en te betalen (contant en/of pinnen).

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen (contant of pin bij aflevering/afhaal)
Het is mogelijk om uw bestelling bij aflevering/afhaal contant of met PIN te betalen.
Let hierbij op dat bij contante betaling het totaalbedrag gepast betaald wordt, wij hebben geen wisselgeld ter beschikking en dat bij pinbetaling de bestedingslimiet van uw pinpas toereikend is. Deze is gemakkelijk eenmalig te verhogen door telefonisch contact met uw bank.

Overboeking
U maakt het aankoopbedrag over op onze rekening. Bij deze optie krijgt u na het bevestigen van uw order een email met daarin het bedrag en onze gegevens. Nadat de overboeking bij ons bevestigd is zullen de producten worden uitgeleverd.

Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is de onbetwistbare Belgische marktleider op gebied van elektronische kaartbetalingen.