Heeft u iets besteld of heeft u vragen? Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!


» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring         » Reacties van klanten

Retourneren

U kunt uw online aankopen op eigen kosten retourneren per post.  

Retourneren kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Maatwerkartikelen kunt u niet retourneren

Retouradres:
VakantiehuisRenovatie
Wilhelminastraat 24
4564 AE Sint Jansteen

Herroepingsrecht
U kunt gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit model formulier voor herroeping is te downloaden en kan gebruikt worden om de koop te ontbinden.

Downloadlink: modelformulier.doc

Het invullen van het modelformulier is niet noodzakelijk, Het retourneren van uw artikel(en) is voldoende om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Na ontvangst van de bestelling heeft u 30 dagen bedenktijd. U hebt dus 30 dagen om te herroepen. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wij restitueren alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we uw besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Wij gebruiken dezelfde betalingsmethode die u heeft gebruikt om uw bestelling te betalen, tenzij u uitdrukkelijk anders aangeeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourvoorwaarden
U kunt een product binnen 30 dagen na aankoop terugsturen naar de webshop. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt.
Retourneren kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of u het wilt houden.
Indien verpakkingen geopend of beschadigd dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het product kunnen wij immers niet meer verkopen. Op maat gemaakte artikelen kunt u niet retourneren.
Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het artikel hebt teruggestuurd (of na herroeping), storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.
Als u de hele bestelling terugstuurt, storten we ook de bezorgkosten terug op uw rekening. Dit zijn de verzendkosten die u betaalde voor thuisbezorging. De eventuele kosten van het terugsturen (retourkosten) moet u wel betalen.