» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Retourneren

Je kunt jouw online aankopen op eigen kosten retourneren per post.  

Retourneren kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Maatwerkartikelen kun je niet retourneren

Retouradres:
VakantiehuisRenovatie
Australiëweg 22K
4561 PD Hulst

Herroepingsrecht
Je kunt gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit model formulier voor herroeping is te downloaden en kan gebruikt worden om de koop te ontbinden.

Downloadlink: modelformulier.doc

Het invullen van het modelformulier is niet noodzakelijk, Het retourneren van jouw artikel(en) is voldoende om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht.
Na ontvangst van de bestelling heb je 30 dagen bedenktijd. Je hebt dus 30 dagen om te herroepen. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wij restitueren alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we jouw besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Wij gebruiken dezelfde betalingsmethode die je hebt gebruikt om jouw bestelling te betalen, tenzij je uitdrukkelijk anders aangeeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat je het bewijs hebt geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourvoorwaarden
Je kunt een product binnen 30 dagen na aankoop terugsturen naar de webshop. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.
Retourneren kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het wilt houden.
Indien verpakkingen geopend of beschadigd dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het product kunnen wij immers niet meer verkopen. Op maat gemaakte artikelen kunt u niet retourneren.
Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je het artikel hebt teruggestuurd (of na herroeping), storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening.
Als je de hele bestelling terugstuurt, storten we ook de bezorgkosten terug op jouw rekening. Dit zijn de verzendkosten die je betaalde voor thuisbezorging. De eventuele kosten van het terugsturen (retourkosten) moet je wel betalen.

Veilig betalen


Volg ons ook op: