» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Smart Home: veiliger, eenvoudiger en energiebesparend.

Bij Smart Home denk je aan comfortabel wonen.
Met je smartphone of tablet heb je jouw apparaten altijd en overal binnen handbereik.
Beveiligingscamera's, videodeurbellen, automatische thermostaten en bedienbare lampen, overal houd je alles in de gaten. Ook wanneer je op vakantie bent kan je het laten lijken alsof er iemand thuis is. Kortom, overal sta je direct in verbinding!

De Smart Home systemen zijn gebouwd op automatisering.
Je kunt gewoon verder met de dingen waar jij mee bezig was, zonder te hoeven denken aan de verwarming of stofzuiger.

Wil je de thermostaat automatisch verhogen of verlagen wanneer dat nodig is?
Of wil je de robotstofzuiger laten stofzuigen wanneer het jou uitkomt? Dat kan!


Voordelen

Thuis wil je dat alles veilig is. Wanneer je zelf thuis bent, naar je werk bent, maar ook als je kinderen alleen thuis zijn. Ook op vakantie wil je direct op de hoogte gebracht worden als er iets mis is.
Met Smart Home kan dat!

Met slimme beveiligingscamera's en videodeurbellen kun je vanaf elke plek een oogje in het zeil houden. Bekijk wie er voor de deur staat, of bekijk op elke locatie live wat er binnenshuis gebeurt!

Je kunt ongewenste bezoekers tegenhouden door bijvoorbeeld bewegingsmelders, raamsensoren en alarmen te plaatsen. Met slimme verlichting lijkt het alsof je thuis bent. Je kunt deze verlichting zo instellen dat de lampen automatisch aan en uit gezet worden.
En als er echt iets zou gebeuren? Dan krijg jij er direct melding op je smartphone van en kun je direct actie ondernemen.


Maak het jezelf gemakkelijk
De verwarming alvast aan wanneer je naar huis vertrekt? De robotstofzuiger zijn werk laten doen als je niet thuis bent? Of de lampen op afstand bedienen met je smartphone?

Moderne technologie neemt de dagelijkse bezigheden van jou over en maakt het leven een stuk fijner. Denk bijvoorbeeld aan slimme verwarming, slimme verlichting en apparaten als robotstofzuigers en robotmaaiers. Een investering in slimme producten is een investering in jezelf.


Uitbreiden
Welke slimme apparaten jij in huis wilt hebben, bepaal je natuurlijk zelf.

Dagelijks stijgt het aantal slimme producten nog steeds erg snel en daarom is uitbreiding heel eenvoudig. Je kan op elk gewenst moment nog meer apparaten toevoegen.


Lagere energiekosten
Wist je dat 60% van jouw energiekosten aan verwarming opgaat?
Dit kan je fors verminderen door slimme verwarming en slimme verlichting te plaatsen!

Intelligente thermostaten kunnen door beweging te registreren, automatisch de verwarming uitschakelen als er niemand meer in de kamer is.
Wanneer je weer terugkomt gaat de verwarming gewoon weer aan. Daarnaast kan je de verwarming in een bepaalde ruimte laten afslaan wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Ook slimme verlichting verbruikt minder stroom: energiebesparende ledverlichting die je op afstand kan bedienen. Ook kun je met slimme verlichting eenvoudig de juiste sfeer creëren op het juiste moment. Mogelijkheden genoeg!

Neem een kijkje in ons assortiment Smart Home

Veilig betalen


Volg ons ook op: