» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier een groot deel van jouw stroom leveren. Zonlicht raakt namelijk nooit op. En bij het omzetten van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.

Zonnepanelen op je dak geven een winst die vergelijkbaar is met een rente van 6 procent op een spaarrekening.

Zonnepanelen goed voor klimaat
Door zelf zonne-energie op te wekken help je het klimaat te beschermen. Bij het opwekken van elektriciteit in een zonnepaneel komen namelijk geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Ook worden Nederlanders door zelf duurzame energie op te wekken minder afhankelijk van de import van energie uit andere delen van de wereld. Met een set van 10 zonnepanelen op je dak bespaar je 1.250 kilo CO2 per jaar.

Lange levensduur
Wel is er voor de productie van de panelen energie nodig uit fossiele brandstoffen en daarbij komt CO2 vrij. Maar na 2 jaar elektriciteitsproductie heeft een zonnesysteem net zoveel energie bespaard, als er nodig was voor de productie van het systeem. Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee; de rest van de 23 productieve jaren is elke opgewekte kWh netto milieuwinst.

Wij hebben een complete set samengesteld voor 4 stuks zonnepanelen welke op een schuin dak gemonteerd worden.
Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op

Veilig betalen


Volg ons ook op: