» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Ontdek nu de systemen van Faay!


Scheidingswanden

Woningen kunnen heel lang meegaan, maar gebruikerswensen niet; die veranderen voortdurend. Dat vergt flexibiliteit van uw woning, ze moeten kunnen meegaan met de tijdsgeest. Daarbij helpen wij u graag, met onze flexibele wandsystemen.

Kiezen voor onze wandsystemen is kiezen voor kwaliteit, montagegemak, veiligheid en comfort.
En voor een groenere wereld, want al onze producten van Faay zijn ecologisch verantwoord.

Voorzetwanden

Voorzetwanden zijn dé oplossing bij gehorige muren, niet-isolerende muren, vochtige muren en lelijke muren.
Want onze voorzetwanden verbeteren zowel de prestaties als het uiterlijk van bestaande wanden en gevels. U kunt kiezen uit diverse ruimtebesparende uitvoeringen, met een vaste of vrijstaande constructie. Met voorzetwanden behoren probleemmuren snel, simpel en betaalbaar tot het verleden.

Akoestische isolatiewanden

U wilt woonruimte, verblijfsruimte of werkruimte zonder gehorige muren? Zonder geluidsoverlast van buitenaf, en met akoestische privacy voor uw eigen bezigheden? De akoestische isolatiewanden van Faay bieden uitstekende geluidsisolatie!Dakisolatie

Schuine dakwanden zijn vaak een leuke sfeermaker in een pand. Helaas zorgen ze vaak voor koudeoverlast in de winter en warmteoverlast in de zomer. Daar bieden wij een effectieve oplossing voor: de PG Roofing, een thermisch isolerend voorzetelement voor hellende daken. Dankzij het kant-en-klaar-principe is uw schuine dakwand in een oogwenk van binnenuit geïsoleerd. Zonder ingewikkelde bouwkundige ingrepen!


Veilig betalen


Volg ons ook op: