Heeft u iets besteld of heeft u vragen? Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!


» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring         » Reacties van klanten

Klachten

Heeft u een klacht over een product of over onze dienstverlening?
Geef uw klacht dan zo snel mogelijk door aan VakantiehuisRenovatie. Stuur als het om een artikel gaat wel de factuur mee. U kunt ook ons contactformulier invullen. Binnen 3 werkdagen krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. We bespreken uw klacht met de betreffende afdeling of leverancier en laten u binnen 14 dagen weten hoe we uw klacht oplossen.

Heeft u een klacht over een online bestelling?
Geef ook dan uw klacht zo snel mogelijk door aan VakantiehuisRenovatie. U kunt ook ons contactformulier invullen. Binnen 3 werkdagen krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. En binnen 14 dagen laten we u weten hoe we uw klacht oplossen.

Heeft u een verkeerd of beschadigd product ontvangen?
Merkt u bij ontvangst van uw online bestelling dat u een verkeerd product hebt ontvangen? Of dat het product is beschadigd? Meld dit zo snel mogelijk bij VakantiehuisRenovatie. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij doen ons best om het probleem snel op te lossen. Is het artikel beschadigd geraakt bij het uitpakken of daarna? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de schade. Ruilen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of u het wilt houden.

Heeft u online bij ons een product gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk?
Als er garantie op het product zit, kunt u het beste contact opnemen met VakantiehuisRenovatie. Stuur dan wel de de factuur mee die u per e-mail hebt ontvangen. Afhankelijk van hoe lang het is geleden dat u het product kocht, wordt het vervangen of gerepareerd. Bij Garantie leest u er meer over. Heeft u het product al verwerkt? Vul dan ons contactformulier in.