» Goede prijs/kwaliteit         » Uitgebreid assortiment         » Persoonlijk advies         » Bezorging door heel Nederland & België         » Ruime ervaring        » Reacties van klanten      

Diensten

Voor veel mensen die overwegen een vakantiewoning aan te schaffen is het de ultieme droom, een oud huis met veel gebreken (maar ook potentie) aankopen en de renovatie zelf doen.
Hoe aansprekend dit ook klinkt voor veel mensen, toch is het verstandig om hier goed over na te denken voor deze stap daadwerkelijk te ondernemen.


D.H.Z. Montage

Ben je handig genoeg om een renovatie zelf uit te voeren?
Dit is direct een belangrijk punt om in overweging te nemen. Veel mensen staren zich blind op de kosten die ze kunnen uitsparen als ze een verbouwing of renovatie van top tot teen zelf uitvoeren. En vreemd is dit niet want bij een verbouwing van een 2e woning waar je zelf de uren in kunt brengen en dus alleen maar het materiaal hoeft aan te schaffen kun je meer dan 60% van de verbouwingskosten uitsparen. Dit klinkt interessant en is het natuurlijk ook.

Lees meer...

Montage Service

Wil je renoveren maar kun je wel wat hulp gebruiken? Vakantiehuisrenovatie staat voor jou klaar.
Wij komen ter plaatse en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Ook is het mogelijk om de renovatie van jouw vakantiewoning in combinatie te doen met onze monteurs van BMH Ingenieurs- & adviesbureau.
Zij kunnen bepaalde werkzaamheden voor je uit handen nemen en jouw project van a tot en met z begeleiden.

Lees meer...

Heb je nog vragen?
Onze medewerkers verstrekken je graag de informatie die je wenst en ondersteunen je van A tot Z.

Veilig betalen


Volg ons ook op: